5h + k + s, 126/140 m²

Mikä ihana koti Ritaharjussa! Valossa kylpevä moderni puutalo viehättää monella tapaa. Täällä voit ihastua hienoon tilaratkaisuun, sijaintiin omassa rauhassaan lammen läheisyydessä ja Puroilan ensiluokkaiseen laatuun. Talo on A-energialuokkaa, joten saat nauttia myös matalammista energiakustannuksista.

Velaton hinta: 292 000 €


Erinomaisen tilaratkaisun ansiosta oleskelutilat ovat väljät ja ilmavat, lähes 45 neliötä! Tavallista korkeampi huonekorkeus lisää tilantunnetta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavatkin kodin suuren sydämen. Hyvän kokoisia makuuhuoneita on neljä ja ne sijaitsevat talon päissä. Isompien lasten huoneet on kenties mukava sijoittaa omaan rauhaan sisäänkäynnin läheisyyteen ja vanhempien makuuhuone olohuoneen viereen. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on vaatehuone ja eteisessä on liukuovella erotettu kuraeteinen. Talossa on myös parvivaraus, joten viidennen makuuhuoneen lisääminen käy helposti.

Koko kodissa on laadukkaat Puustellin kalusteet. Moderni valkoinen keittiö teräksisine kodinkoneineen on hienosti linjassa talon arkkitehtuurin kanssa. Oleskelutilojen ja makuuhuoneiden lattiaan on valittu skandinaavisen kaunis laminaattilattia. Myös kylpy- ja saunatilat ovat upeat ja modernit. Ajattomat laatta- ja kalustevalinnat sekä lämpöhaapasauna pilarikiukaineen tekevät tilasta houkuttelevan.

Piha- ja terassialueella nautit omasta rauhasta, auringosta ja lammen läheisyydestä. Leveää kahden auton katosta arvostaa varmasti arkikäytössä. Tilava lämmin varasto on hyvä niin säilytykselle kuin pienenä työskentelypisteenä. Kylmää varastotilaa mm. polttopuille, puutarhanhoitovälineille ja lasten ulkoleluille on vielä lisäksi säleikköoven takana.

Ritaharjussa olet lähellä kaikkia arjessa tarvittavia palveluita. Viihtyisät, uudet koulut ja päiväkodit sijaitsevat lyhyen, turvallisen matkan päässä. K-Supermarket on monipuolinen lähikauppa eikä Linnanmaan Prismakaan ole kaukana. Ideapark tarjoaa hienot ostos- ja ruokailumahdollisuudet, kirjasto on monitoimitalon yhteydessä. Ulkoilumaastot kuntopolkuineen ja latuineen ovat erinomaiset.

Ihastuttava koti hienossa ympäristössä! Kuka pääsee nauttimaan tästä?