4h + k + s, 97 m²

Upea, skandinaavinen omakotitalo, joka rakentuu aivan meren tuntumaan Pateniemessä! Tyylipuhtaassa arkkitehtuurissa kauneus ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Tuloksena on selkeitä tilaratkaisuja, laadukkaita pintamateriaaleja ja arkea helpottavaa toiminnallisuutta. Elekia on tunnettu laadukkaasta rakentamisesta ja suuresta asiakastyytyväisyydestä.

Velaton hinta: 299 000 €


Valoisa, avara olohuone muodostaa viihtyisän kokonaisuuden keittiön ja ruokailutilan kanssa. Suuressa tilassa viihtyy niin perhe kuin ystävät. Olohuoneesta on käynti länteen suuntaavalle lasitetulle terassille. Mikä ihana paikka nauttia auringosta ja omasta rauhasta. Koko koti kalustetaan Puustellin laadukkain kiintokalustein. Uusi omistaja voi halutessaan vielä vaikuttaa kodin värimaailmaan ja pintamateriaaleihin. Muutostöistä veloitetaan vain niiden todelliset kulut.

Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on vaatehuone. Erillisessä kodinhoitohuoneessa on hienosti tilaa pyykinhuollolle ja siivoukselle. Kylpyhuoneessa ja saunassa on monta harkittua yksityiskohtaa: akryylilattia, lämpöhaapalauteet ja -panelointi, lasiseinä. Kodissa on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Edullista ja huoletonta! Keskuspölynimuri helpottaa siivousta.

Kahden auton katos on päärakennuksen yhteydessä. Valmis piha nurmialueineen ja asfaltoituine ajo- ja kulkuväylineen viimeistelevät kokonaisuuden. Pateniemen palvelut: kaupat, päiväkoti ja koulut ovat lähellä ja keskustaan pääset nopeasti omalla autolla tai bussilla.

Koti valmistuu joulukuussa 2019, joten valitse nyt omaksesi ja osallistu sisustusmateriaalien suunnitteluun!