4h + k + s, 103,5 m²

Ihanan valoisa erillistalo, jonka skandinaavinen tyyli viehättää! Neliöt ovat juuri oikeissa paikoissa ja ajattomuuteen on panostettu. Sijainti on hieno taloyhtiön nurkassa, jossa pääset nauttimaan aurinkoisesta pihasta ja ikkunoista avautuvista väljistä maisemista Ritaharjuun.

Velaton hinta: 229 000 €

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren, kutsuvan kokonaisuuden, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken. Avokeittiössä on hienosti tilaa työskentelylle ja säilytykselle. Seurustelu on helppoa avoimen tilaratkaisun ansiosta. Ruokailutilaan tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Väljään tilaan voi sijoittaa kookkaan ruokailuryhmän. Olohuoneen voit sisustaa juuri toiveidesi mukaisesti, sillä tilaratkaisu on onnistunut ja neliöitä on hyvin. Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle ja suojaisalle terassille. Ihastuttava paikka nauttia kesästä!

Kodin kolmesta makuuhuoneesta yksi sijaitsee alhaalla ja kaksi ylhäällä. Säilytystilaa on hyvin. Makuuhuoneiden lisäksi yläkerrassa on erillinen wc ja hulppea kattoterassi. Kylpy- ja saunatilat sijaitsevat alakerrassa. Kodinhoidolle on varattu oma, käytännöllinen paikkansa kylpyhuoneessa. Lasku- ja säilytystilaa on hienosti. Myös eteinen on mukavan avara ja siitä avautuu kauniit näkymät oleskelutiloihin ja portaikkoon. Kahdelle autolle on paikat asunnon edessä, yksi niistä katoksessa.

Ritaharju tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut. Muutaman askeleen päässä on Ritaharjun monitoimitalo, jonka yhteydessä on yhtenäisperuskoulu, kirjasto, päiväkoti ja nuoristotalo. Urheilukenttä, leikkipuisto, lähikauppa ja kuntopolut ovat nekin vain kivenheiton päässä. Ideapark on lyhyen kävelymatkan päässä. Pyöräilyreitit ovat kattavat ja bussiyhteydet keskustaan erinomaiset. Omalla autolla hurautat keskustaan alle kymmenessä minuutissa.

Siis upea koti, hyvin hoidetussa yhtiössä, hienossa ympäristössä. Tätä on ilo esitellä, varaa oma esittelyaikasi pian!