5h + k + s, 148 m²

Ihastuttava koti, jossa on mitä parhaimmat puitteet ihanalle arjelle! Edullinen maalämpö, päättyvän tien rauha, oma tontti, onnistunut tilaratkaisu...Siinä vain muutama asia, johon ihastua.

Velaton hinta: 269 000 €


Kodin jokaisessa tilassa on huomioitu niin käytännöllisyys kuin kauneus. Avarassa eteisessä on suuri liukuovikaapisto ja lisäksi pieni arkieteinen liukuoven takana - todella kätevää etenkin lapsiperheissä. Eteisestä on käynti kolmeen kodin neljästä makuuhuoneesta sekä upeaan keittiöön, jonka yhteydessä on ruokailutila. Keittiö on ihanan iso, joten sinne voi kerääntyä koko perheen voimin valmistamaan ruokaa. Induktioliesi, pyrolyysiuuni ja takan jälkilämmöllä toimiva haudutusuuni tarjoavat vaativallekin kokille valinnanvaraa. Viihtyisä ruokailutila ikkunan ääressä kutsuu nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta.

Olohuone on tunnelmallinen tila , johon takka tuo lämpöä ja neliöitä on hyvin. Oleskelutila jatkuu myös lasitetulle terassille. Päämakuuhuone sijaitsee olohuoneen vieressä omassa rauhassaan. Tilaa on hyvin ja iso vaatehuone toimivine säilytysratkaisuineen tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa. Päämakuuhuoneesta on myös käynti kylpy-, wc- ja saunatiloihin. Kylpytilat ovat tilavat ja siellä onkin kaksi suihkua perheen yhteisiin saunahetkiin. Saunan ehdoton kunkku on puulämmitteinen kiuas, joka tarjoaa makoisat ja tunnelmalliset löylyt. Arjen luksusta! Kodin toinen wc-tila sijaitsee puolestaan talon toisessa päädyssä, eteisen ja muiden makuuhuoneiden yhteydessä.

Kodinhoitotilat ovat hulppeat! Tilaa on niin pyykkihuollolle ja kodinhoidolle kuin kuraeteiselle ja harrastusvälineiden säilytykselle. Tästä nauttivat takuulla lapsiperheet, lemmikin omistajat ja urheiluvarusteita omistavat.

Oma, iso tontti rajoittuu metsään, joten tunnelma on rauhallinen ja luonnonläheinen. Takapiha suuntaa lounaaseen, joten voit nauttia auringosta lähes koko päivän. Nurmialueet ovat hyvän kokoiset, joten lapsilla ja lemmikeillä on tilaa temmeltää. Grillikodassa on ihana valmistaa ruokaa ja puuvajassa säilytät isonkin määrän puita katseilta piilossa. Päättyvän tien takaosassa ei ole ohikulkuliikennettä. Viihtyisään alakouluun ei ole matkaa kuin puoli kilometriä eikä isojen teiden ylityksiä ole. Uusi päiväkoti ja lähikauppa Sale sijaitsevat koulun vieressä. Yläkouluun oppilaat pääsevät turvallisesti bussilla ja pysäkille on matkaa samainen puoli kilometriä.

Ihana kokonaisuus, tule ja valitse omaksesi!