1h+kk, 24,5 m²

Ihastuttava yksiö, jossa viihtyisä terassi! As Oy Oulun Mahti rakentuu hienolle ja keskeiselle paikalle perinteikkääseen ympäristöön. Välivainiolla olet lähellä luontoa viihtyisässä ympäristössä, samalla lähellä kaupunkia ja monipuolisia palveluita. Mahti on ensimmäinen tulevan Kontiopuiston neljästä talosta. Mahti kohoaa 8-kerroksisena ja huoneistoja on kompakteista yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Kaikissa kodeissa on huomioitu niin toiminnallisuus kuin esteettisyys. Kontiopuiston asukkaat pääsevät myös tulevaisuudessa nauttimaan yksityisestä sisäpihasta ja saunallisesta piharakennuksesta. Kerrostaloasumista parhaimmillaan!

Myyntihinta: 31 470 € Velaton hinta: 104 900 €

Ensimmäisen kerroksen kodeissa on oma viihtyisä terassi. Kompaktin kodin tilaratkaisu on oivaltava ja jokainen neliö on hyödynnetty hienosti. Pintamateriaalit ovat kauniit, laadukkaat ja ajattomat. Mahti tullaan sisustamaan mm. Puustellin kiintokalustein, luonnonsävyisellä tammiparketilla ja laadukkain kodinkonein. Jotta omistajan olisi mahdollisimman helppo sisustaa kaunis uusi koti, Mia Design on suunnitellut kolme upeaa kokonaisuutta, joissa värimaailma vaihtelee skandinaavisen vaaleasta rohkeampaan tummaan.

Näitä ihania yksiöitä rakentuu jokaiseen Mahdin kahdeksasta kerroksesta. Ne ovat upeita koteja itselle, mutta myös erinomaisen hyvä sijoituskohde. Pyydä uunituore esitteemme, jossa kaikki Mahdin asunnot hintoineen on esitelty. 1. kerroksen terassillisten kotien velattomat hinnat alkaen 104 900€. Valitse mieleisesi pohjaratkaisu ja asuinkerros, ja varaa oma unelmakotisi Mahdista!