5h + k + s, 115 m²

Kaunis, skandinaavinen omakotitalo, joka rakentuu väljälle ja aurinkoiselle tontille viihtyisään Pateniemeen! Tyylipuhtaassa arkkitehtuurissa kauneus ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Tuloksena on selkeitä tilaratkaisuja, laadukkaita pintamateriaaleja ja arkea helpottavaa toiminnallisuutta. Elekia on tunnettu laadukkaasta rakentamisesta ja suuresta asiakastyytyväisyydestä.

Velaton hinta: 289 000 €


Valoisa, avara olohuone muodostaa viihtyisän kokonaisuuden keittiön ja ruokailutilan kanssa. Suuressa tilassa viihtyy niin perhe kuin ystävät. Olohuoneesta on käynti länteen suuntaavalle lasitetulle terassille. Mikä ihana paikka nauttia auringosta iltaan saakka. Koko koti kalustetaan Puustellin laadukkain kiintokalustein. Uusi omistaja voi halutessaan vielä vaikuttaa kodin värimaailmaan ja pintamateriaaleihin. Muutostöistä veloitetaan vain niiden todelliset kulut.

Kodissa on neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa on kaapistot. Erillisessä kodinhoitohuoneessa on hienosti tilaa pyykinhuollolle ja siivoukselle. Kylpyhuoneessa ja saunassa on monta harkittua yksityiskohtaa: akryylilattia, lämpöhaapalauteet ja -panelointi, lasiseinä. Kodissa on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Edullista ja huoletonta! Keskuspölynimuri helpottaa siivousta.

Kahden auton katos on päärakennuksen yhteydessä. Valmis piha nurmialueineen ja asfaltoituine ajo- ja kulkuväylineen viimeistelevät kokonaisuuden. Oma tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Pateniemen palvelut: kaupat, päiväkoti ja koulut ovat lähellä ja keskustaan pääset nopeasti omalla autolla tai bussilla.

Koti valmistuu helmikuussa 2020, joten valitse nyt omaksesi ja osallistu sisustusmateriaalien suunnitteluun!