Designeri on täyden palvelun suunnittelutoimisto, josta saat kaiken tarvitsemasi unelmiesi kodin suunnitteluun ja rakennusprojektisi johtoon. Erityisosaamistamme ovat myös yksilöllisten loma-asuntojen ja laajennuksien suunnittelu. Valtaosa suunnittelutöistämme kattaa koko rakennusprojektin, mutta olemme apunasi myös pienemmissä kokonaisuuksissa.

Mikäli sopivaa kotia tai vapaa-ajan asuntoa ei löydy valmiiden joukosta, rakentaminen on houkutteleva vaihtoehto. Monet kuitenkin epäröivät, koska itsellä ei riitä aika laajan projektin organisointiin eikä myöskään tieto paikoin riitä kaikkien päätösten tekemiseen. Nämä huolet voit unohtaa, koska meiltä saat kaiken tarvittavan ensimmäisistä luonnoksista projektinjohtoon. Suunnittelemme toiveidenne pohjalta juuri Sinun perheesi unelmakodin aina yksilöllisestä tilasuunnittelusta kauniisiin pintamateriaaleihin. Meillä on yhteistyökumppaneina laadukkaat, tunnetut materiaalintoimittajat ja urakoitsijat, joilta asiakkaamme saavat rahanarvioisia etuja. Valvomme myös projektin onnistuneen toteutumisen. Näin saat unelmiesi kodin, mutta säästät aikaa ja rahaa turvautumalla ammattilaiseen.

Jos tarvitset apua nykyisen tai rakenteilla olevan kodin sisustussuunnittelussa, autamme mielellämme. Suunnitelmat voivat pitää sisällään mm. eri tilojen pintamateriaalivalintoja kotiisi, kalustesuunnitelman tai apua tekstiilien ja piensisustustuotteiden valintaan. Tarjoamme asiakkaillemme uusia, ihania oivalluksia sisustamiseen, mutta autamme myös rajaamaan ideoiden tulvaa tarvittaessa. Muutamme siis moninaiset sisustusunelmasi konkreettisiksi materiaalivalinnoiksi ja upeasti sisustetuiksi kodeiksi.

Yhteistyökumppanimme: