Meille on kunnia-asia myydä asuntosi tyylillä ja taidolla. Jokainen välittämämme koti on yksilö ja olemme siitä onnellisia. Se on työmme suola. Innostumme siitä, että saamme tehdä harkitun myyntianalyysin kodistasi, jonka pohjalta voimme räätälöidä laadukkaan palvelupakettimme juuri Sinulle sopivaksi. Kymmenen vuoden kokemuksella tiedämme, että onnistunut asuntokauppa vaatii onnistuneen markkinoinnin ja moitteettomasti palvelevan, ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän. Teemme kaikkemme, että voit myydä kotisi helposti ja huolettomasti, parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Myyntikohteen stailaus on tärkeä osa markkinointia. Eri kodeissa stailaus tarkoittaa eri asioita. Onnistunut stailaus tuo yksilöllisesti kotisi parhaat puolet esiin. Ammattivalokuvaajan ottamat upeat kuvat täydentävät visuaalisen kokonaisuuden. Panostamme myyntiteksteihin ja haluamme kertoa potentiaalisille ostajille heitä kiinnostavia asioita kodistasi. Katsomme, että kaikki vaaditut tiedot ja asiakirjat varmasti löytyvät kodistasi. Valitsemme myös juuri oikeat markkinointikanavat kodillesi. Olemme siellä, missä kotisi ostajatkin.

Onnistuneen markkinoinnin vuoksi kotisi houkuttelee potentiaalisia ostajia tulemaan esittelyihin. Silloin kiinteistönvälittäjän rooli korostuu entisestään. Ammattitaito, joustavuus ja aito halu palvella ovat siivittäneet meidät loistaviin tuloksiin. Järjestämme joustavasti niin yleisiä asuntoesittelyitä kuin yksityisnäyttöjä. Palvelemme jokaista esittelyyn saapunutta asiakastamme kuten toivoisimme itseämmekin palveltavan. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita, annamme ostopäätöksen tekoa varten tarvittavan tiedon ja lopuksi ohjaamme asiakkaamme tarjousneuvotteluiden kautta onnistuneille asuntokaupoille.

Autamme mielellämme myös Sinua onnistumaan asuntokaupassasi! <3

Välityspalkkiomme on 2,9% (sis. alv) velattomasta kauppahinnasta.

Minimipalkkiomme on 3000€ (sis. alv).