Niina-nettikoko.jpg

Niina Kuusisaari, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV

Kodit ja työskentely asiakkaiden parissa ovat ehdottomasti työssäni upeinta. Nautin, kun saan tavata erilaisia ihmisiä, pääsen näkemään toinen toistaan ihanampia koteja ja saan aidosti auttaa asiakkaitani saavuttamaan kotiunelmansa. Työskentelyäni kuvastaa ammattitaito ja tinkimätön työmoraali. Kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja luontainen mielenkiinto asiakaskuntaani ja heidän toiveitaan kohtaan ovat muovanneet tapaani tehdä välitystyötä. Vahvat näkemykset ja ammattiosaaminen ovat juuri ne seikat, jotka mahdollistavat onnistuneen toiminnan ainutlaatuisissa kodinvaihtotilanteissa. Saan usein kiitosta varmuudesta ja rauhallisuudesta tiukoissakin neuvottelutilanteissa. On palkitsevaa huomata, että vanhat asiakkaat palaavat luokseni yhä uudelleen ja myös suosittelevat minua tuttavilleen.

Välitystyön ohella vastaan suunnittelutoimisto Designerin sisustussuunnittelusta. Suunnittelutyöni lähtökohtana ovat aina asiakkaiden yksilölliset toiveet. Työni voi pitää sisällään koko kodin tai vapaa-ajan asunnon sisustussuunnittelun pintamateriaaleista pientuotteisiin tai kokonaisuus voi olla myös suppeampi.

Mika-nettikoko.jpg

Mika Kuusisaari, osakas, rakennusinsinööri, RI/AMK

Vastuualueinani ovat arkkitehtuurisuunnittelu ja projektinhallinta. Suunnittelutyössäni esteettisyys ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Monipuolinen, satojen kohteiden suunnittelukokemus aina omakotitaloista vapaa-ajan asuntoihin ja maneeseista lauttasaunoihin sekä historiani rakennesuunnittelijana näkyy toiminnassani työskentelyvarmuutena.

Asiakaslähtöisyys ja yksilöllisyys ovat osa jokaista projektia ja pyrinkin aina kohti uusia, innovatiivisia ratkaisuja. Hyppään mielelläni myös suunnittelupöydän äärestä käytännön puolelle ja otan vetovastuun rakennusprojektistasi.